Iberis Projects Service: welke diensten bieden ze aan voor jouw vakantie-villa?

vakantievilla spanje iberis projects

Je hebt geïnvesteerd in een vakantievilla in Spanje, maar je woont nog hier? Je zoekt een bedrijf dat jouw pand in orde kan houden? Iberis Projects heeft een dienst die je hiermee perfect kan helpen, en ik stel hun diensten hier graag even voor.

Maak gebruik van Iberis Projects Service om je woning te onderhouden

Het bezit van een vakantiehuis kan een echte zegen zijn, vooral in deze atypische periode waarin reizen grotendeels is beperkt als gevolg van de Coronacrisis. Of je vakantiehuis nu aan het stranden en of het nu de plaats is waar je een lang weekend of vakantie wilt doorbrengen, het onderhoud van een woning naast je hoofdverblijfplaats brengt kosten met zich mee en kan enigszins moeilijk zijn als je in het buitenland woont. Volgens de Spaanse consumentenbeschermingsorganisatie OCU bedragen de kosten van het onderhoud van een tweede huis gemiddeld ongeveer 1 800 euro per jaar.

Daarom is het belangrijk onnodige kosten te vermijden. De experts Iberis Projects zijn van mening dat het belangrijk is het pand goed te ventileren zodat er geen vochtproblemen ontstaan. Ook de stekker uit het stopcontact te halen voor elektrische apparaten zoals televisies wanneer deze niet worden gebruikt en onder andere te investeren in een goede elektrische boiler. Laten we eens kijken naar de belangrijkste punten waarmee rekening moet worden gehouden bij het onderhouden van je villa van Iberis Projects in Spanje::

  • Bespaar op elektriciteitskosten
  • Vermijd vocht
  • Investeer in een goede boiler
  • Investeren in automatisering

iberis projects villa

Maak je villa winstgevend door goed onderhoud

Je kunt honderden euro’s per jaar kunt besparen door eenvoudige maatregelen te nemen, zoals het uittrekken van de stekker uit elektrische apparaten wanneer ze niet gebruikt, het gebruik van spaarlampen voor de verlichting of het gebruik van elektrische apparaten met een hoog energierendement. Vergeet ook niet dat de keuze van verwarming, airconditioning, boiler en zelfs internetverbinding onnodige kosten kan toevoegen.

Iberis Projects Service heeft betrouwbare partners die op regelmatige basis al deze elementen zullen controleren om te vermijden dat er onnodige kosten gemaakt worden tijdens je afwezigheid. Ook kunnen deze bedrijven, wanneer nodig, bij elk onderhoudsbezoek een inspectie uitvoeren van zowel het interieur als het exterieur. Er kan ook een regelmatige controle van de woning worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle elektrische installaties functioneren zoals het hoort. Alle verlichting wordt voorzien door led-inbouwspots. De automatische zekeringen bevinden zich in de technische ruime. Ook het alarm kan getest worden.

Iberis Projects ServiceEen van de grootste problemen bij gesloten eigendommen is de aanwezigheid van vocht. Vlekken op de muren of gewoon de geur die vocht afgeeft, kunnen moeilijk te verwijderen zijn als ze niet op tijd worden ontdekt. Daartoe wordt in het algemeen aangeraden het huis van tijd tot tijd te luchten om de lucht te verversen. Als je in het buitenland woont, kan het de servicedienst van Iberis Project dit regelmatig voor je doen.

Investeer in een goede elektrische boiler. Soms is het de moeite waard om bij de aankoop iets meer geld uit te geven om in de toekomst geld te besparen, zeggen de experts van Iberis Projects. Door hun aanpassingsvermogen, installatiegemak en afmetingen zijn elektrische boilers of zonneboilers de beste oplossing voor tweede woningen. Deze ketels stellen je ook in staat milieuvriendelijker te zijn, omdat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt om ze te laten werken.

Investeren in automatisering

Hoewel dit op het eerste gezicht een onnodige uitgave lijkt, kan het op de lange termijn een aanzienlijke besparing opleveren. Met dit in het achterhoofd benadrukt Iberis Projects dat huistechnologie niet alleen comfort toevoegt, maar je ook in staat stelt te reageren op weersveranderingen. Als je van plan bent naar je vakantiehuis te gaan en het in perfecte staat wilt aantreffen, of het nu warm of koel is, kan domotica nuttig zijn

Extra inkomsten

Een manier om vocht te voorkomen en de woning te onderhouden is door deze te verhuren, wat de eigenaar ook extra inkomsten kan opleveren. Naast het verhuren voor een paar weken in de zomer (een haalbare optie voor een huis aan de kust, bijvoorbeeld), is een andere optie om het te verhuren tegen een betaalbaar tarief tijdens de maanden dat je het huis niet gebruikt. Dit betekent dat je extra inkomsten ontvangt die opnieuw kunnen worden geïnvesteerd in verbeteringen aan het huis. Iberis projects kan er ondertussen blijven voor zorgen dat zowel je tuin als je zwembad in perfecte staat blijven.

Een goed onderhoud door betrouwbare partners zal bijdragen tot een vermindering van het energieverbruik en van de onderhoudstijd en -kosten van je tweede huis in een tijd waarin dit een echte luxe is geworden. Door de opkomst van het thuiskantoor zijn deze zomer- of weekendhuizen een alternatief geworden dat voor meer dan alleen vakantie wordt gebruikt. De COVID 19-pandemie heeft de prioriteiten bij het kopen van een tweede huis in Spanje veranderd: Nu is de grootte van de kamers en de aanwezigheid van buitenruimte die als werkruimte kan worden gebruikt, belangrijker, bevestigt een studie.

Iberis Service lost al de problemen voor je op

Bij IBERIS SERVICE zijn ze zich ervan bewust dat het bezit van een villa in Spanje terwijl je in een ander land woont voor problemen kan zorgen. Ze hebben er alles aan gedaan om betrouwbare en ervaren HomeCare-bedrijven te vinden die een reeks diensten aanbieden om ervoor te zorgen dat je huis in Spanje in een zo goed mogelijke staat wordt gehouden. Als eigenaar kun je genieten van je gemoedsrust wanneer jezelf niet in Spanje verblijft.

Iberis Service voor je samengevat

Iberis Project verkoop villa’s aan de Costa del Sol aan mensen die in een ander land wonen, maar toch regelmatig tijd doorbrengen in hun villa. Dit kan uiteraard voor enkele onderhouds- en veiligheidsproblemen zorgen. Bij Iberis Service zorgen ze ervoor dat je villa in perfecte staat blijft en op regelmatige basis wordt schoongemaakt. De geïsoleerde vloer is voorzien van een keramische tegel en gemakkelijk te onderhouden. De wanden van de sanitaire ruimten zijn voorzien van een keramische wandtegel die tot plafondhoogte wordt aangebracht.

Een professionele hovernier kan je tuin het hele jaar onderhouden. Daarnaast wordt ook het zwembad gecontroleerd en onderhouden. Zowel binnen als buiten wordt alles gecontroleerd. De elektrische installatie wordt gecontroleerd op de goede werking. Dank zij Iberis Service is je huis in goede handen tijdens je afwezigheid.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.