5X Beleggen: onze strategie

beleggen 5x

Je weet wel wat ze altijd zeggen: een slimme belegger kiest zorgvuldig de bedrijven uit waarin hij wil investeren. Een slimme investeerder gaat op zoek naar goeie value. Warren Buffett hoort het allemaal graag.

Warren Buffett Quote

In tegenstelling tot de heer Buffett geloven wij in een ander mantra, en denken we dat dit ook voor u goed kan werken:

Zolang je jong bent en je geld kan verliezen is risico je vriend. In risico zit rendementspotentieel. Durf eens een gokje wagen: als je €1.000 riskeert kan je niet meer dan dat verliezen; maar je kan vele malen dat winnen.

Ja: risico verhogen. Op zoek gaan naar die effecten die van €100 naar €500 kunnen gaan. Op zoek gaan naar die 5X investering.

Natuurlijk zal onze stijl niet passen bij conservatieve mensen. Mensen met angst voor risico moeten deze website best meteen weer sluiten. Mensen die het risico niet willen uitsluiten in de hoop op grote returns: wees welkom.

As always: onze tips zijn tips. Onze info is ons gevoel. Wij zijn geen financiële adviseurs; en onze website is geen overzicht van wat wij denken dat voor iedereen zal werken. DO YOUR OWN RESEARCH. MAKE YOUR OWN DECISION.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.