Waarom is DEGIRO onze favoriete broker in de BENELUX?

degiro beleggen

Wanneer je als belegger bezig bent met investeren, dan zal je al snel bij een broker uitkomen. De reden hiervoor is dat een broker veel mogelijkheden kan bieden voor een belegger. Zo heb je verschillende beleggingsproducten en keuzes, waardoor vrijwel iedere type belegger zijn hart er kan ophalen. Maar er zijn zoveel brokers tegenwoordig, dat het begrijpelijk is dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Als belegger is het daarom ook best moeilijk om een geschikte broker te kiezen, waar je er zeker van bent dat je investeringen een veilige plek kennen. Daarom is DEGIRO onze favoriete broker van de BENELUX. Wat de redenen daarvoor zijn, vindt je in in deze blogpost, en op deze webpagina vind je nog een hele hoop meer boeiende info!

Het ontstaan van DEGIRO

DEGIRO werd in het jaar 2008 door een paar voormalige medewerkers van de Binckbanck opgericht. Oorspronkelijk was DEGIRO bedoeld voor professionele instellingen qua beleggen, echter kwamen zij er in 2013 achter hoeveel vraag er was naar een goede en betrouwbare broker in de BENELUX. Daarom was het vanaf dat moment ook mogelijk om te beleggen door particuliere beleggers. Inmiddels is DEGIRO uitgegroeid tot een grote broker, en is deze bekend in maar liefst 18 landen door geheel Europa.

degiro broker

Wat voor beleggingsmogelijkheden heb je bij DEGIRO?

Omdat de DEGIRO zo groot is, heb je ook veel beleggingsmogelijkheden. Denk aan de volgende producten: fondsen, obligaties, aandelen, turbo’s, grondstoffen, futures, ETF’s en indices. Je kunt op zowel binnenlandse als buitenlandse beurzen beleggen, waardoor je ook echt wereldwijd kunt investeren. Een van de belangrijkste kenmerken van DEGIRO is dat ze niet duur zijn qua gebruik. Dit in combinatie met het zeer brede aanbod en de brede positie in Nederland, maakt dit tot een hoge kwaliteit broker. DEGIRO heeft zelfs in 2016 en 2019 verschillende prijzen gewonnen voor hun prestaties als leider in de beleggingswereld!

Wat heeft DEGIRO verder voor voordelen voor mij als belegger?

Je kunt als belegger bij DEGIRO kiezen uit verschillende pakketten; Trader, Active en Basic. Het grootste voordeel daarvan is dat of je nu een beginnende of ervaren belegger bent, je altijd wel uit de voeten kan bij deze broker. Natuurlijk liggen deze mogelijkheden voor iedereen anders, maar dat ze voor velen geschikt zijn staan vast. Ook heb je te maken met lage transactiekosten, en een hoge veiligheidsgraad voor je investeringen. Dit komt doordat zij onder toezicht staan bij zowel de AFM als de DNB.

Ze bezitten bovendien ook verschillende vergunningen, waaronder een waarbij ze mogen optreden als ondernemer van beleggingen. Door zo uitgebreid en standvastig te zijn, is DEGIRO binnen de BENELUX een broker waar je je niet gauw zorgen hoeft te maken. Je investeringen zijn in veilige handen, terwijl de kwaliteit constant wordt gewaarborgd.

Om deze vele verschillende redenen, is DEGIRO onze favoriete broker in de BENELUX. Kijk daarom gauw eens bij deze broker, om te zien wat jouw mogelijkheden als belegger zijn!

stocks degiro

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.